måndag 23 mars 2015

Tredje förkylningen

Jag hade vissa förhoppningar om att kunna återuppta löpningen redan igår, men jag kände mig litet sänkt och mosig efter att ha coachat ett gäng sjuårigar på innebandycup. Det tar på psyket. Sen var det vinden och kylan, och ja, jag var inte helt fit for fight helt enkelt.
Jag var inne i ett fint flyt. Först en vecka med rejäl mängd inklusive start av transportlöpning. Det senare fortsatte jag med förra veckan, men på onsdagskvällen kände jag att något var på gång och sen var jag sängliggande torsdag. Masade mig till jobbet på fredagen efter att ha sovit ut. Konsert med Paul Simon och Sting på kvällen.
Jag kände mig bättre redan på lördagen, men jag tänkte vara smart och vila hellre en dag för mycket...

Dagens pass visade mig att jag inte tappat så mycket. Det ska man inte behöva göra av en lättare förkylning. Nu blir det transport till jobbet imorgon, och sedan en jobbresa. Till helgen inplanerat träningsläger. Skall bli skönt!

Vi ger oss inte

2 kommentarer:

 1. Nä, om man tappade hela formen på grund av en (lättare) förkylnings så skulle jag aldrig kunna vara i form som mitt liv ter sig just nu. Alltid lite förkyld känns det som.

  Hur lägger du upp träningslägret?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rest och inte haft wifitillgång. Se fredagens inlägg som svar på frågan!

   Radera