måndag 9 juni 2014

City trail lite

När jag kommer ihåg att lämna kläder på jobbet brukar jag stiga av tåget och springa in. Det har blivit allt från 5-32km hittills. Men oftast har jag inte grejer där så då brukar jag köra på lunchen. Idag hade jag andra lunchplaner:
Därför bestämde jag mig för en morgonmil runt Kungsholmen. Om man tar varvet runt Fredhäll kan man få en ruskigt jobbig kilometer efter friluftsbadet. Här är det berg. 
Och skaplig utsikt mot Traneberg och Alvik. 
Men efter den sträckan och en böljande grus och asfaltskilometer når man rålis och sen är det platt. Asfalt och sten täcker vägen fram till Stadshuset och sedan blir det litet grus och asfalt längs Kungsholmsstrand. Bortåt Hornsberg är det ganska trångt bland morgonjoggarna. 

Jag tyckte att det skar till i högerknät och drog i vänster hälsena under första delen men det försvann och ersattes av litet gnäll i vänster fotled. Inte så att det begränsade löpningen, mera ett lyssna nu annars ångrar du dig senare. 

Vänster sida är svagare än höger. Måste göra något åt det. 11km på knappt 49minuter idag var ansträngande, men så ville jag ha det. Nästa gång lär oavsett tempo bli betydligt jobbigare med mindre blod i kroppen. 

2 kommentarer: